Peter Korn

Peter Korn

Jag började min trädgårdsbana som många andra med att odla vanliga perenner, sommarblommor och storblommiga dahlior, men blev snabbt fascinerad av vilda arter. I över 25 års tid har jag nu skapat förutsättningar för växter som gynnas av eller kräver mer än en vanlig rabatt.

Julia Andersson

Jag har varit en del av trädgårdsvärlden sedan 2001. Sedan 2015 har jag tillsammans med Peter drivit Klinta Trädgård AB. Åren däremellan har jag utbildat mig och skaffat mig arbetslivserfarenhet både som anställd och i eget företag.

Julia Andersson
Jonathan Block

Jonathan Bloch

Jag minns att jag som liten satt i baksätet i en bil på familjeresa genom Europa. Jag tittade ut genom rutan och fascinerades över hur landskapet ständigt förändrades; höga berg, djupa dalar, norrsidor och sydsidor. Ju längre söderut vi åkte ändrade såväl träd som andra växter utseende. Här någonstans väcktes mitt intresse för naturens föränderlighet.

Emelie Lind

Jag stod bokstavligen knädjupt i en hög med kompost och gödsel när kalendern påminde mig om att det var dags för Paris modevecka att gå av stapeln.
Jag hade lämnat en två decennier lång internationell karriär inom mode och fotografi för att omskola mig inom trädgårdsyrket och inte ett uns av min kropp ville byta plats i det ögonblicket, och ingen gång sedan dess. Det var då jag visste att jag var på rätt väg.

Emelie Lind