tjänster

TJÄNSTER

Vi erbjuder tjänster inom trädgårdsnäringen, till exempel konsultationer, rituppdrag, upprättande av skötselplaner och planteringsplaner. Vi utför trädgårdsarbete, beskärningsarbeten och anläggningsarbeten. Vi erbjuder även föreläsningar och skräddarsyr kurser hos er eller hos oss.

Planteringarna vi gör är alltid ståndortsanpassade, funktionella men framförallt estetiskt tilltalande under alla årstider.

Våra kunder är bland annat privatpersoner, bostadsrättsföreningar, kommuner och botaniska trädgårdar.

Kurser

Behöver ni lära er mer om lökväxter, perenner, naturliga ståndorter, fungerande växtkombinationer eller trädgårdsdesign? Vi skräddarsyr kurser för studenter och yrkesverksamma inom trädgårdsnäringen.

Kursdagarna består av föreläsningar och/eller workshops, anpassat för din grupp. Kursen kan löpa över en eller flera dagar, samlat under en vecka eller spridda över året. Kurserna håller vi hos er eller hos oss.

Pris enligt offert.

Konsultationer

Konsultationer utför vi hos privatpersoner, bostadsrättsföreningar, kommuner, med mera.

Behöver ni hjälp att utforma en plats, i en stad eller en park, hjälp med växtval och skötselplaner? Gäller det en yta som behöver renoveras men ni inte vet hur? Vi har erfarenheten och kunskapen som kan föra ert projekt framåt.

Önskar du teoretisk hjälp på plats i din trädgård? En trädgårdsritning, planteringsplan eller skötselplan? För dig som själv är intresserad av att jobba med din trädgård, kan det ibland räcka med en tvåtimmarskonsultation för att du ska känna att du är på rätt väg. För andra behövs ett omfattande ritningsunderlag där alla växter och deras platser specificeras för att en anläggningsfirma ska kunna ta vid och göra jobbet. Vi anpassar omfattningen efter dina önskemål.

Pris enligt offert.

Praktiskt arbete

Vi utför skötsel-, beskärnings- och planteringsarbeten.

Vi tar oss an planteringsuppdrag, stora som små, i alla olika miljöer; saltstänkta rondeller, praktrabatter, krukplanteringar eller växtväggar.

Vi har vår egen odling av perenner och prydnadsgräs.

Pris per projekt eller löpande per timme.

Övrigt

Trädgårdsritningar, planteringsplaner och skötselplaner. Föreläsningar och medverkan i undervisning.

Pris enligt överenskommelse/offert.

Priser

Praktiskt arbete: 625 kr/timme inklusive moms (500 kr/timme exklusive moms).
Konsultation: från 950 kr/timme inklusive moms.
Underhålls-/skötselarbete i trädgården ger RUT-avdrag.

Vår utgångspunkt är Klinta, söder om Höör. För bilresor till kund debiterar vi 56,25 kr/mil inklusive moms (45 kr/mil exklusive moms) samt 500 kr/timme i restid, om inget annat överenskommits.
Du är varmt välkommen att höra av dig för offert.

Checklista

Ladda ner som pdf